Egészségügy

Jobb kapcsolat - jobb ellátás

A páciens megfelelő kezeléséhez a megfelelő időzítés rendkívül fontos. A Zebra egészségügyi megoldások összekapcsolják a szolgáltatókat, a gondozókat, a kollégákat és a pácienseket egymással a jobb eredmény elérésének érdekében.

Teljes körű technológiai ellátást kínálunk a betegellátásban - beleértve a karszalag és cimke nyomtatókat, szkennereket, mobil számítógépeket és szoftvereket, melyek segítségével a beteg látható lesz a nyilvántartásban. A Zebra vezető szerepet tölt be a betegek azonosításában, a mobil egészségügyi ellátásban és a valós idejű helymeghatározásban és nyomonkövetésben.

A legmodernebb egészségügyi technológiát vihetjük az Ön létesítményébe.

Páciens menedzsment és hitelesítés

Az orvosi hibák csökkentésének érdekében gondoskodni kell arról, hogy a betegek minden alkalommal megfelelő ellátásban részesüljenek. A Zebra szkennereinek, nyomtatóinak és kellékeinek köszönhetően a páciensek megfelelő ellenőrzést kapnak, a személyzet hatékonyan nyomonkövetheti a mintákat és a gyógyszerkészletet. A Zebra élen jár a személyazonosság kezelésének biztonságos megoldásában is.

Egészségügyi mobilitás

A személyzet kommunikációjának és együttműködésének javítása

Az optimális ellátás érdekében a klinikai dolgozóknak olyan egészségügyi technológiákkal kell rendelkezniük, amelyek azonnal kapcsolódnak, biztos kommunikációt nyújtva ezzel a kollégáknak és a pácenseknek. A Zebra technológiáit úgy alkottuk meg, hogy lehetővé tegyék a szolgáltatói együttműködést, egyszerűsítsék a munkafolyamatokat és valós idejű központként szolgálják a betegellátást.

Egészségügyi business intelligencia és analitika

A valós idejű adatok átformálása és felhasználása

Egy egészségügyi létesítmény állapotának hatékony nyomon követéséhez valós idejű átláthatóságra van szükség, mely a kórház minden szegletéből elérhető kell legyen.  A Zebra valós idejű helymeghatározó rendszere (RTLS) az egészségügyi technológiák azonosítására, nyomon követésére, és elhelyezésére szolgál, beteg, eszköz, és a személyzet tagjainak számára. Segít a valós idejű adatintelligencia átalakításában és tájékozódni a klinika döntéseiben.

A betegágy mellől kezelheti a mintákat

A vér és egyéb minták felcimkézése a gyűjtés időpontjában javítja a betegek biztonságát és megakadályozza a téves azonosításokból adódó problémákat.

DOKUMENTÁCIÓ

Bővebben az öt lépés stratégiáról

Az egészségügyben működő szervezeteknek számos kihívással kell megküzdeniük a mobil technológiák alkalmazása során. Az egészségügyi intézmény mobilitási stratégiájának kialakítása ebben a jelentésben felvázolt öt kritikus lépés követésével kezdődik.

DOKUMENTÁCIÓ

Gazdasági termék portfolió

Speciális megoldásainkat gondosan terveztük, hogy biztosítsuk a megfelelő információk rögzítését, elemzését és megfelelő működését, mindezt valós időben.

ÚTMUTATÓ