Szolgáltatások

Hatékonyságelemzés, folyamatfelmérés

Nincs hatékony fejlesztés a meglévő folyamatok ismerete nélkül!

Bizonyára Ön is hallott már olyan beruházásokról, amelyek soha nem térültek meg. Ennek egyik oka lehet, hogy a fejlesztési folyamatból hiányzott az alapos hatékonyságelemzés és a folyamatfelmérés, így a valós helyzet pontos ismerete nélkül készültek el a fejlesztési tervek.

Cégünk ezért minden esetben az Ön cégében zajló folyamatoknak, a folyamatok szereplőinek, valamint elvárásainak megismerésével és megértésével kezdi a közös munkát.

Miért fontos mindez?

Egy cég működése komplex folyamatok hálózata. Minden és mindenki kapcsolódik egymáshoz, ezért a megfelelő megoldás megtalálásához először meg kell ismernünk és meg kell értenünk az adott cégben működő folyamatokat.

Nézzük ezt a gyakorlatban!

Legtöbb esetben a tulajdonos vagy az ügyvezető elképzeléseiből tudunk kiindulni, aki elmondja, hogy milyen problémával állnak szemben és mi a cél, amit a fejlesztéssel el szeretne érni. De a megoldás pontos lépéseit nem ismeri.

Már a kezdetektől olyan szakembert biztosítunk ügyfelünk számára, aki érti az ő üzleti folyamatait. Tisztában van az adott szakterülettel, tudja, hogy mit és miért kérdez, illetve megfelelően értelmezni tudja a kapott válaszokat. A folyamat így rendkívül hatékony, mert elkerüljük a felesleges köröket, utánajárást, bizonytalanságot.

Az elemzés elkészítése után a következő lépés a megszerzett ismereteken alapuló konkrét fejlesztési irányok meghatározása.

Konzultáció, szaktanácsadás

Szaktanácsadás általános ígéretek helyett!

Az általános tanácsok és sablon megoldások helyett olyan megoldásokat kínálunk Önnek, amelyek valóban az Ön cégének folyamataira, működésére épülnek.

Szeretünk konkrétumokról beszélni, ehhez azonban elengedhetetlen a cégen belüli komplex folyamatok megismerése és megértése. Csak ezután lehet felvázolni a lehetséges fejlesztési irányokat. Éppen ezért javasoljuk, hogy a konzultációt minden esetben előzze meg a hatékonyság elemzés és a folyamatfelmérés, ugyanis a cég számára legoptimálisabb megoldás kiválasztásához ezek ismerete elengedhetetlen.

Konzultációs és szaktanácsadással kapcsolatos szolgáltatásunk célja, hogy:

Ezen szolgáltatásunk keretében a szaktanácsadás az üzlet és a folyamatok szintjére vonatkozik, azaz szakértő kollégánk azt mondja el Önnek, hogy hol és milyen módon lehetne hatékonyabb cége működése.

Testreszabott koncepció kialakítása

Konkrét irányok megfogalmazása a hatékonyság érdekében!

Szolgáltatásaink közül ezen a ponton kerülnek bemutatásra azok a konkrét fejlesztési módszerek, amelyek hatékonyabbá teszik az Ön cégét.

Elkészül egy megvalósíthatósági dokumentáció, amelyben a hatékonyság elemzés és a folyamatelemzés során megismert adatokra támaszkodva, részletesen bemutatjuk az általunk javasolt fejlesztési megoldásokat.

A megvalósíthatósági dokumentáció magába foglalja a hatékonyabb működéshez szükséges:

Egy cég működése komplex folyamatok hálózata. Minden és mindenki kapcsolódik egymáshoz, ezért a megfelelő megoldás megtalálásához először meg kell ismernünk és meg kell értenünk az adott cégben működő folyamatokat.

Meglévő rendszerekhez, folyamatokhoz integrált megoldások

Fejlesztés, innováció a meglévő rendszer cseréje nélkül? Igen!

Mi sem támogatjuk a meglévő rendszerek kidobását. Szakembereink soha nem azt javasolják, hogy építkezzen a nulláról és egy vadonatúj rendszert dolgozzon ki. Ehelyett a cégben már meglévő folyamatokat alapul véve, integrált megoldásokat javaslunk.

Hogyan valósítjuk ezt meg?

A hatékonyság elemzés és a folyamatfelmérés során megismert adatok alapján olyan megoldásokat kínálunk az Ön számára, amelyek cége már meglévő rendszereihez igazodnak, azok működését teszik hatékonyabbá.

Célunk, hogy a fejlesztések által az adott cég működése hatékonyabbá váljon, ennek pedig kulcsfontosságú eleme, hogy az általunk kínált javaslatok teljesen illeszkedjenek a már meglévő, működő folyamatokhoz – függetlenül attól, hogy milyen területről van szó.

Fejlesztői bázis biztosítása

Egyeztetések, felesleges körök? Nálunk nincs időhúzás!

Az Intellflow egy hazai vállalkozás, és egyben egy nagy cégcsoport tagja is. Ennek köszönhetően széleskörű cégen belüli szoftverfejlesztési kompetenciával rendelkezünk.

Mi is ennek a jelentése?

Legyen szó egészen kicsi projektről vagy nagy méretű, összetett fejlesztési beruházásról, minden esetben azonnali, gyors megoldást tudunk biztosítani. A cégcsoport, amelynek része vagyunk, jelentős mértékű fejlesztői kapacitással, nagyon nagy rugalmassággal és gyors szállítási idővel dolgozik.

Ha kis projektről van szó, akkor saját partner hálózatokon keresztül tudunk azonnali alternatívákat kínálni. Ha pedig olyan nagy projektről van szó, amit házon belül nem tudunk megoldani, akkor sincs csúszás, várakozás és felesleges körök futása, hanem egyből kapcsolatba tudunk lépni az anyacéggel, aki azonnali és rugalmas megoldást kínál.

Ez a működés teszi lehetővé számunkra, hogy minden esetben megtaláljuk azt a fajta ár-érték arányú szoftverfejlesztési kompetenciát, ami az ügyfelünk számára a legoptimálisabb.

Átfogó projektmenedzsment

Az általános megoldások helyett célirányos segítség

Talán Ön is hallott már olyan hirdetéseket, amelyek azt állítják, hogy egy adott megoldás minden cégre, minden fejlesztési folyamatra alkalmazható.

Nos, ez nem így van.

Munkatársaink az ipar számos területén rendelkeznek referenciával, így tudják, hogy egy adott projektet csak a pontosan hozzá illeszkedő projektmenedzsment szemlélettel lehet sikeresen végigvinni. Csak így lesz teljes folyamat:

Legyen szó szoftverfejlesztésről vagy építőiparról, cégünk minden esetben olyan szakembert biztosít ügyfelei számára, aki érti az adott szakterület kapcsolódásait, főbb kihívásait, kiemelten fontos területeit és a megfelelő projektmenedzsment eljárást tudja biztosítani. Véleményünk szerint csak így, lehet egy fejlesztési folyamat sikeres és hatékony.

Bevezetés Támogatás

Elkészült az új rendszer, bevezetésre kerültek a fejlesztések, de mi lesz ezután?

Minden rendszer elindulása nagyon fájdalmas, mert változást hoz a cég életébe. Bevezetés támogatás szolgáltatásunkkal a célunk, hogy ennek a változásnak a fájdalmát csökkentsük.

Hogyan csökkenthető az átállással, indulással kapcsolatos fájdalom?

Úgy, hogy olyan szakembereket biztosítunk az Ön számára, akik nem csak a fejlesztés tervezésénél és telepítésénél, hanem az indulás fázisában is jelen vannak. Sőt, jelen lesznek mindaddig, amíg az adott fejlesztés hatékony működését az Ön cége elsajátítja.

Bevezetés támogatás szolgáltatásunk igénybevételekor cégünk már pontosan ismeri az Ön cégének folyamatait, az elvégzett fejlesztések típusait és tartalmát, így ezek alapján pontosan tudjuk, hogy milyen szakemberre van szüksége a hatékony alkalmazás elsajátításához.

Mit foglal magába a bevezetés támogatás?

Sokéves tapasztalatunk alapján azt látjuk, hogy gyakori hiba egy cég életében, hogy fejlesztenek egy modern és innovatív megoldást és a cég munkatársai nem használják. Ha pedig nem használják, akkor hiába a nagy értékű beruházás, a cég működése nem lesz hatékonyabb és eredményesebb.

Bevezetés támogatás szolgáltatásunk révén ennek a hibának az elkerülésében szeretnénk támogatni ügyfeleinket.

Okos eszközök távfelügyelete

Válasszon okos eszközöket a hatékony működés és hosszabb élettartam érdekében!

Minden vezető azt szeretné, hogy az elkészült fejlesztések amellett, hogy hatékonyabbá teszik a munkavégzést, hosszú távon szolgálják a cég működést. Vagyis ne kelljen őket évente újabb és modernebb technológiára cserélni.

Az okos eszközök távfelügyelete mind a kettőt kínálja Önnek, ugyanis cégünk IoT megoldásokat alkalmaz, ami egyszerűen fogalmazva felhő alapú, adatok begyűjtéséhez és biztonságos közvetítéséhez konfigurált eszközök összessége.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

ugyanis ha Ön okos eszközt vásárol, akkor a cégében zajló folyamatokról naprakész információkat tud gyűjteni. Ezeket az adatokat folyamatosan elemezheti, majd az elkészült elemzések alapján a cég érdekeinek megfelelő döntéseket hozhat. Pontosan látni fogja, hogy a cégen belül melyek azok a területek, amelyek nem működnek optimálisan, és az adatok alapján a fejlesztési irányok is egyértelműen meghatározhatók.

egy olyan okoseszköz használata, amelyet a távolból is figyelhetünk sok előnnyel jár. Egyrészről naprakész információkat szolgáltat, másrészről pedig távolról is frissíthető, akár új funkciókkal is fejleszthető, ezáltal az élettartama jelentősen megnövelhető.

Szerviztámogatás, ügyfélszolgálat, 7/24-es ügyelet

Váratlan hiba, leállás, probléma? Többé nem kell aggódnia miatta!

Egy új fejlesztés esetében a cégek legnagyobb félelme, hogy felmerül egy váratlan hiba, vagy a rendszer hirtelen leáll. Szerviz támogatásunkkal, ügyfélszolgálatunkkal és 7/24-es ügyeleti rendszerünkkel Önnek nem kell többé aggódnia emiatt.

Szolgáltatásunk keretében az alábbiakat biztosítjuk az Ön számára

az általunk kínált és telepített megoldások esetében magasan képzett és nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek állnak rendelkezésére, hogy az esetlegesen felmerülő hibákat elhárítsák.

amelynek keretében vállaljuk, hogy az telepített eszközökkel és szoftverekkel kapcsolatban felmerült beállítási és egyéb kérdésekre szakembereink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak.

amely elsősorban több műszakban működő cégek számára előnyös, hiszen náluk egy váratlan hiba miatti leállás jelentős anyagi kieséssel járhat. Szolgáltatásunk keretében azonban a hét minden napján, 24 órán keresztül rendelkezésére állunk a felmerülő probléma elhárításában.